Rešenja za osiguranje

Rešenja za osiguranje

Rešenja za osiguranje koja EuroSolutions omogućava kreirana su prema sektoru, odnosno delatnosti, i prema opštim i specifičnim rizicima koji ih prate. U skladu s tim, naša rešenja u osiguranju mogu da pokriju najveći broj očekivanih rizika, ali su istovremeno i otvorena za dalje prilagođavanje.

EuroSolutions obezbeđuje sve vrste osiguranja, na bazi identifikovanih potreba i analiza. Rešenja obuhvataju i životna i neživotna osiguranja, sa fokusom na neživotna osiguranja i osiguranje od posebnih rizika, gde naša ekspertiza i profesionalni standardi dolaze do izražaja, kroz obezbeđivanje potpuno prilagođenih usluga, prema specifičnim potrebama klijenata. 

Imovina i poslovanje

EuroSolutions obezbeđuje široku paletu osiguranja poslovanja, kao načina da se rizici i posledice neizvesnih događaja u budućnosti minimiziraju, kao i neočekivani dodatni troškovi proistekli iz potencijalne naknade šteta. Na taj način obezbeđujemo kontinuitet i održivost poslovanja naših klijenta i podržavamo njihovu konkurentnost i tržišnu poziciju.

Finansije i IT

EuroSolutions obezbeđuje široku paletu proizvoda i rešenja u osiguranju koja štite finansijske ustanove i IT kompanije. I ne samo njih. U eri intenzivne digitalizacije poslovanja, rešenja u osiguranju koja omogućavamo štite i sve druge biznise koji su izloženi finansijskim, sajber i/ili IT rizicima, čiji se broj uvećava, a kompleksnost raste.

Ljudski resursi

Pored naprednih rešenja u osiguranju, kao što je osiguranje naplate potraživanja, EuroSolutions obezbeđuje i osnovne, obavezne vrste osiguranja, poput osiguranja zaposlenih, i dodatne elemente, kao što je privatno zdravstveno osiguranje.

Mobilnost

U zavisnosti od delatnosti klijenta, transport može biti osnovna ili prateća aktivnost, ali je u svakom slučaju izvor rizika i potencijalni trošak. Prevencija iznenadnih troškova, usled nepredviđenih događaja u budućnosti, u oblasti transporta i špedicije, je moguća korišćenjem široke palete rešenja u osiguranju u oblasti mobilnosti i transporta, koja možemo da kreiramo, modeliramo i prilagodimo vašoj delatnosti.

Posebna rešenja za osiguranje

Naša ekspetiza seže daleko iza uobičajenih i očekivanih modela i vrsta osiguranja. Bilo da je u pitanju poljoprivreda, projektne delatnosti ili sport, mi imamo rešenje za osiguranje u posebnim delatnostima, sa posebnim potrebama i specifičnostima. Proverite šta možemo da uradimo za vas.

Potreban Vam je savet ili predlog za odgovarajuća rešenja za osiguranje?

Naša proverena metodologija uvođenja i unapređenja usluga osiguranja garantuje smanjenje rizika i troškova koji dolaze kao posledica nepredviđenih događaja u budućnosti. Prvi korak u osiguranju je pravilna identifikacija rizika,  Javite se i pomoći ćemo Vam da na najbolji način osigurate poslovanje, imovinu, ljude i finansije.